Louis Poulsen: Panthella nyhed og nye navne 

Panthella-serien fra Louis har fået nye navne, så de indikerer den faktisk størrelse på lamperne. Panthella Mini har f.eks. skiftet navn til Panthella 250, som indikerer lampens diameter på 250 mm.

Louis Poulsen har desuden lanceret en spændende og smart nyhed til Panthella-serien, kaldet Panthella 250 Portable. Dette er en større model af den populære Panthella 160 Portable.



Panthella 250 Portable Opal: Smart Bærbar LED-Bordlampe

Året 2023 markerer ankomsten af det seneste medlem til den ikoniske Panthella-serie fra Louis Poulsen - Panthella 250 Portable Opal. Denne bærbar LED-bordlampe er en ægte banebryder med badeværelsesgodkendelse og dæmpbart lys.

Panthella 250 Portable byder på et let genkendeligt og funktionelt udtryk. Den er udstyret med en gennemsigtig hvid opalskærm, der tilfører en sublim elegance og sikrer en fortryllende spredning af lys. Lampens base er omhyggeligt designet til at reflektere lyset opad, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære i ethvert interiør. Med sin kurvede og geometriske svampesilhuet giver denne lampe ikke blot en strålende belysning, men fungerer også som et ægte kunstværk i indretningen.
Panthella 250 Portable udsender et blødt og blændfrit lys gennem den gennemsigtige hvide opalskærm. Denne bordlampe formår at levere både fokuseret belysning nedad og diffust lys, der fylder rummet på en fortryllende måde.

Med den seneste teknologi i ryggen er Panthella 250 Portable en ledningsfri lampe, der kan oplades og transporteres overalt. Denne bærbare Panthella-bordlampe findes i to størrelser, hvor denne udgave er den største med en imponerende diameter på 25 cm og en højde på 34,7 cm. Du kan også udforske den mindre model, nu kendt som Panthella 160 Portable.

Den opladelige Panthella 250 Portable bordlampe har en intelligent dæmpningsfunktion i 4 forskellige niveauer, tilgængelig via den diskrete og integrerede afbryder på lampens fod. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dit behov. Du kan for eksempel vælge det laveste niveau om morgenen, når øjnene lige har brug for at vågne op, eller skabe en hyggelig atmosfære i stuen om aftenen. Samtidig kan lampen med maksimal lysstyrke lyse hele rummet op og tjene som en fremragende læselampe.

Panthella 250 Portable er badeværelsesgodkendt med en IP44-klasse, hvilket betyder, at denne bordlampe er beskyttet mod damp og vandstænk. Dette åbner op for utallige anvendelsesmuligheder, herunder som natbordslampe, læselampe eller endda som følgesvend i badeværelset eller på terrassen under de mørke sommeraftener. Med Panthella 250 Portable Opal er den eneste grænse din fantasi. Gør dig klar til at forvandle dine omgivelser med denne smarte og transportable LED-bordlampe fra Louis Poulsen.